به گزارش روابط عمومی معاونت علوم تربیتی و مهارتی به نقل از خبرگزاری آنا، نخستین نمایشگاه رویداد صدرا با حضور داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از مدیران، مسئولان، صاحبان صنایع و با شرکت بیش از ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی خرمآباد در مراسمی گشایش یافت.
داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم با اشاره به سند تحول و تعالی دانشگاه که بر اساس سه محور کاربردی، ۱۰ بسته کاری و بیش از ۶۰۰ راهکنش تنظیم شده، اظهار کرد: همه اقداماتی که در این دانشگاه اتفاق میافتد مبتنی بر سند تحول و تعالی دانشگاه است؛ چراکه اگر این سند تحول و نگاه مدبرانه رئیس دانشگاه، هیئت رئیسه و همه اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی نبود و سیر نزولی تعداد دانشجویان در این دانشگاه ادامه مییافت، دانشگاه نمیتوانست نقش تأثیرگذار خود را در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایفا کند.
وی افزود: یکی از بستههای کاری که در ذیل سند تحول و تعالی تعریف شده بحث اشتغال دانشجویان بوده؛ بنابراین تلاش شده که محیط را بهگونهای فراهم کنیم که دانشجو بتواند در حین تحصیل دروس خود را بهصورت عملی با حضور در محیط واقعی کار فراگیرد در همین راستا طرح صدرا در حال اجراست.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: طرح صدرا سه ضلع دانشگاه، دانشجو و صنعت دارد که با اجرای آن صنعت از یک نیروی جوان پا به کار و دانش علمی و فنی دانشگاه بهره میبرد از طرف دیگر دانشجو در کنار دروس تئوری و نظری خود مهارت لازم را برای ورود به بازار کار فرامیگیرد و دانشگاه نیز به مسئولیت اجتماعی خود درباره رفع مشکل اشتغال جوانان عمل میکند.
مأموریتهای دانشگاه متناسب با شرایط و زمان تنظیم میشود
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز گفت: دانشگاه مأموریتهای خود را متناسب با شرایط و زمان تنظیم میکند و امروز نیز دانشگاه مأموریت خود را حل مسئله در سطح جامعه تعریف کرده است.
محمدرضا جابرانصاری ادامه داد: دانشگاه امروز نگاه مسئولانهای نسبت به جامعه دارد و برخلاف گذشته که مأموریت خود را کارآموزشی میدانست و در نهایت افرادی را فارغالتحصیل کند خود را در قبال آنچه در جامعه اتفاق میافتد مسئول میداند. در برنامه تحولی که در سالهای اخیر در سند تحول و تعالی دانشگاه تعریف شده اعتقاد بر آن بوده که اگر دانشگاه نتواند به حل مسائل جامعه کمک کند رسالت خود را بهدرستی انجام نداده؛ بنابراین با اجرای طرحهایی مانند پویش و صدرا به دنبال پر کردن شکافهای بین جامعه، دانشگاه و صنعت است.
وی بیان کرد: از سویی سازمانها، شرکتها و صنایع به شدت به دنبال نیروی متخصص میگردند و بعضاً در خیل فارغالتحصیلان نمیتوانند گزینههای مناسب خود را پیدا کنند از دیگر سو شاهد آمار بالای بیکاری در قشر تحصیلکرده هستیم که این نشان میدهد جایی از کار اشکال دارد. به همین دلیل دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای طرح پویش به دنبال آن است که شرایطی مهیا کند و دانشجویان علاوه بر بحثهای علمی و نظری که در کلاسها میآموزند با حضور در محیط واقعی و عملی کار نیز مهارت لازم را برای ورود به عرصه کار پیدا کنند که نتیجه آن تربیت نیروی باکیفیت و ماهر برای ورود به صنعت و عرصه جامعه خواهد بود.
گفتنی است، مدارس سمای استان لرستان نیز همگام با ۳۰ شرکت تولیدی و صنعتی، جهت همکاری با دانشگاه در استفاده از طرح پویش برای مدارس و با هدف معرفی اختراعات، کارهای مهارتی و دست سازه های دانش آموزان و معلمان و حمایت از هنرمندان و مخترعین سمایی در این رویداد شرکت نمود.